Rakennuttaminen

Rakennuttaminen ja projektinjohto

Osaamisemme ja liiketoimintamme ytimessä ovat rakennuttaminen ja projektinjohto. Asiantuntijoiltamme löytyy kokemusta niin erilaisista ja –tyyppisistä hankkeista kuin eri urakkamuodoistakin. Meiltä löytyvät osaajat sekä perinteisiin urakkamuotoihin että uusiin ja ajankohtaisiin urakkamuotoihin, kuten projektinjohtourakointiin sekä allianssiin. Organisaatiostamme löytyy myös laajasti kokemusta julkisista hankinnoista.

Työmaavalvonta

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu myös työmaavalvonta rakennusprojektien aikana. Kokeneet ammattilaisemme seuraavat hyvän rakennustavan ja tilaajan edun toteutumista sekä suunnitteluvaiheessa että työmaalla. Rakennusteknisten töiden valvonnan lisäksi meiltä löydät myös taloteknisten järjestelmien asiantuntijat.

Asiakkaan yhteydenotto indepro infograafiHankkeen valmistelu indepro infograafiArkkitehdin valinta indepro infograafiSuunnittelun valmistelu indepro infograafiUrakoitsijoiden valmistelu indepro infograafiRakennuttaminen ja projektinhallinta indepro infograafiTakuu indepro infograafi

Osaamista sinun tarpeidesi mukaan

Indepron palveluiden laajuus sovitetaan aina rakennusprojektin tarpeiden ja laajuuden mukaan oli kyseessä pieni erikoisselvitys tai mittavan hankkeen kokonaistoimeksianto. Jotta palvelumme täydentävät parhaalla mahdollisella tavalla teidän organisaatiotanne, valitsemme projektiryhmän yhdessä kanssanne. Hankkeesta riippuen voimme tarjota yksittäisen konsultin tueksenne projektin hallinnassa tai monipuolisen ammattilaisten tiimin avuksenne projektin kaikissa vaiheissa.

Verkostomme täydentää osaamistamme

Olemme vuosien varrella kartuttaneet laajan yhteistoimintaverkoston kiinteistöalan ammattilaisia, joiden parissa yhteistyö toimii. Kustannuslaskentaan, rakennus- ja kiinteistöjuridiikkaan tai esimerkiksi kiinteistönhallintaan liittyvissä pulmissa yhdistämme sinut tarvittavien erikoisasiantuntijoiden kanssa. Samoin hyvät ja avoimet suhteet suunnittelutoimistoihin, arkkitehteihin sekä urakoitsijoihin auttavat meitä löytämään oikeat kumppanit hankkeellesi.

Kiinnostuitko rakennuttamisen palveluistamme? Ota yhteyttä!