INDEpendent – riippumaton ja itsenäinen PROfessionals – alansa ammattilainen

Indepro on vahvasti omannäköisensä rakennuttamisen konsulttitoimisto, jossa arvostetaan reiluutta ja kovaa ammattitaitoa.

Työtä jo vuodesta 1994

Indepro Oy on vuonna 1994 perustettu rakennuttamisen, projektijohtamisen ja kiinteistöalan konsulttitoimisto, jonka toimiva johto omistaa yhä tänä päivänä. Kantavana ajatuksena alusta asti ovat olleet laatu ja osaaminen.

Haluamme auttaa asiakasyrityksiämme hoitamaan menestyksellisesti kiinteistöliiketoimintaansa tarjoamalla heidän käyttöönsä ammattitaitoista asiantuntijapalvelua. Osaamisemme perustuu monipuolisen ja laajan kokemuksen avulla hankittuun tietämykseen ja rakennusalan syvälliseen ymmärrykseen.

Palkittua osaamista

Yhdessä tilaajamme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme saavuttaneet useita huomioonosoituksia projekteissamme. Tällaisia ovat esimerkiksi seuraavat kohteet, joissa olemme toimineet rakennuttajakonsulttina:

Arvot ohjaavat toimintaamme

Kuten Indepron nimikin kertoo, yritykselle on tärkeää olla riippumaton ja itsenäinen alan ammattilaisten asiantuntijayritys.

Ammattilaisemme ylläpitävät osaamistaan ja kehittävät tietojaan ja ymmärrystään rakennusalasta. Tekemisen kautta meille on karttunut myös taitoja erilaisiin yhteistyön ja toiminnan tapoihin.

Yrityksen arvoista laatu, huolellisuus sekä ylpeys omasta työstä heijastuvat laadukkaaseen lopputulokseen, ja sitoutunut henkilöstömme paneutuu hankkeisiin positiivisella asenteella. Yhdessä näistä kaikista nivoutuu rautainen osaaminen.

Indepron infogaafi sidosryhmistä

Meillä viihdytään

Indepro sai alkunsa, kun perustajat halusivat luoda viihtyisän ja pitkäkestoisen työpaikan itselleen ja kollegoilleen. Nuo samat periaatteet pätevät edelleen.

Kantavana ajatuksena meillä on, että töissä pitää olla hyvä olla. Niinpä henkilökunnasta pidetään huolta ja jokaista arvostetaan. Työurat meillä ovat olleet jopa vuosikymmenten mittaisia, mikä tuo pysyvyyttä ja jatkuvuutta myös asiakkaillemme.

Indepro on vähitellen saanut nykyisen muotonsa sopivien ammattilaisten ja mielenkiintoisten sekä haastavien tilausten kautta. Olemme kasvaneet noin 45 hengen tiiviiksi ja lämminhenkiseksi työyhteisöksi, jossa viihdytään.

Asiantuntijamme